Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Statisztikák képes leírás - Foci.tlap.hu
részletek »

Statisztikák - Foci.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: foci.tlap.hu » Statisztikák
Keresés
Találatok száma - 8 db
Fifa 2010

Fifa 2010

FIFA 2010: fogadás, futball_vb, hírek és egy csomó más. Élő közvetítés idővalós követése, folyamatosan publikálunk az éppen aktuális meccsről illetve a régmúltból is elő-elő kaparjuk a leglátványosabb, legfontosabb, legextremebb és élményekben gazdag felvételeket. Ez az egy hónap azoknak is emlékezetes marad, akik csak a fotelből vagy éppen az internetről követhetik az eseményeket. Mind a 64 meccsről beszámolunk és mi magunk is díjazni fogjuk a legjobbakat. A 2010-es Fifa a Dél-afrikai Köztársaság-ben kerül megrendezésre, ami az egész Afrikai kontinest és vele több millió embert mozgat meg. Blogunkat olvasók: egy helyen, egy gyönyörű szép (nagy) csokorba kiválogatott és legszebb bejegyzéseket olvashatják vagy éppen nézhetik (képen és videón egyaránt). Eljött az idő a fogadáshoz is!!! Ha nem tudod melyik caspatra érdemes tenned hamarosan kiderül blogunkon. Hajrá és gyere szurkolj velünk!

Foci statisztika - Bajnoksag.org

Foci statisztika - Bajnoksag.org

Foci statisztika - Bajnoksag.org-Szeretnéd megtudni ki a legjobban fejelő játékos a La Liga-ban? Szeretnéd tudni ki adta a legtöbb gólpasszt a Francia első osztályban? Mindenre a választ ezen az oldalon találod: bajnoksag.org Érdekes és részletes statisztikai adatok a legnagyobb foci bajnokságból: Passzok Pontossága, Labdabirtoklás, Nyert Fejpárbajok Aránya, Osztályzatok, Aggresszivitás, Serie A, Bundesliga, Premier League és más érdekes információk egyedi blogunkon. Magyar labdarúgó-bajnokság (első osztály) tabella, foci statisztikák a sport szeremeseinek és a fogadások megszállotjainak: gólpasszok, labdabirtoklás, lapok, infografikák.

Futball Stat

Futball Stat

Futball statisztikák és eredmények a világ legjobb mérkőzéseiről. Nézd meg a bajnokságok adatait, csapat statisztikákat, játékos statisztikákat és trendeket, nyerési statisztikákat és gólátlagokat.Statisztikák és az eredmények honlapunkon a legbonyolultabb, a legújabb egy adott szezonban, és valószínűségét mérkőzéseire. A honlap javasolni trendek szempontjából, csapat, mérkőzések, amelyeket bemutató és jön a Match Preview. Tehát, ha érdekel a játékosok, a csapat helyszínen kínál külön sectune minden játékos minden csapat. Letöltése információért, mint, hogy melyik csapat játszik a teljes nevét, születési idejét és így tovább. Jelen adatok, mint például a piros lap / sárga és transzferek.

Tuti menü