Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar I.-II. osztály képes leírás - Foci.tlap.hu
részletek »

Magyar I.-II. osztály - Foci.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: foci.tlap.hu » Magyar I.-II. osztály
Keresés
Találatok száma - 27 db
ESMTK

ESMTK

Az ESMTK nagy múltú egyesület, itt majdnem minden évben a feljutás a cél, vagy ha épp a második vonalban van az együttes, akkor a bennmaradás. Ebben az évben is megpróbáljuk a legjobb eredményt kihozni, de elnézve a Duna csoportba besorolt csapatok listáját, nem leszünk könnyű helyzetbe. Ősszel mindenesetre annyi pontot össze kell gyűjtenünk, hogy tavasszal versenyben legyünk a feljutásért.

Futball hírek, eredmények

Futball hírek, eredmények

Magyar futballal kapcsolatos hírek, eredmények tabella olvasható. Foci oldalunkon friss híreket olvashatsz, csapatokról és játékosok átigazolásokról tájékoztatunk napi szinten. A hazai futball klubokról is tájékozódhatsz oldalunkon, Magyarországra átigazoló játékosokról informálunk. Nb1, nb2, valamint utánpótlásról tájékoztatunk. Naponta frissülő információk a magyar foci első, és másodosztályáról. Magyar és külföldi játékosok igazolásai a hazai klubokban. Web oldalunk egyszerű és áttekinthetőségében is felhasználó barát.

Hirdetés
KBSC

KBSC

A KMTK név mindössze 12 évig élt. E 12 év alatt a csapat megjárta az NB II-t és a megyei bajnokságot is. 1967-ben lett a csapat vezetőedzője Pete András, akinek a nevét stadionunk őrzi. 1968-ban több változás is bekövetkezett. A januári elnökségi ülésen kék-sárga szerelést kapott a csapat, és augusztusban új elnököt választottak Szoboszlai Árpád személyében. Az év utolsó hónapjában pedig megalakult a Kazincbarcikai Vegyész Sportegyesület (KVSE).

Tuti menü