Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Foci linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Foci képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: foci.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 94 db
 Labdarúgás a mindenem

Labdarúgás a mindenem

Labdarúgás a mindenem: férfi labdarúgás, női labdarúgás, utánpótlás labdarúgás, labdarúgó játékosok, labdarúgó edzők, labdarúgólegendák, labdarúgó válogatott. Molnár Gábor vagyok, de szinte mindenki csak Cimpa-ként ismer. Szenvedélyem a labdarúgás, és minden ami hozzá kapcsolódik. Magam is profi versenysportoló voltam,10 éven át foglalkoztam küzdősportokkal. Weboldalam létrehozásának célja, hogy bemutassam a labdarúgás pozitív oldalát, a labdarúgó játékosokat és a labdarúgásban dolgozó embereket. Interjúkat készítek és igyekszem minél több labdarúgással kapcsolatos cikket írni.

Ajax

Ajax

Az Ajax klub hivatalos honlapja. Minden amit a klubrol tudni lehet, kell, érdemes.

Hirdetés
Hirdetés
Chelsea

Chelsea

A Chelsea klub hivatalos oldala. Minden amit a klubról tudni érdemes.

DIGI Sport

DIGI Sport

DIGI Sport - Mindenünk a sport! Nálunk megnézheti a Bajnokok ligája, a Premier League és a Serie A legjobb mérkőzéseit, a MotoGP és a World Rally Championsip (WRC) legizgalmasabb futamait. Ezen kívül kézilabda, tenisz, úszás és küzdősport közvetítéseink teszik izgalmassá a DIGI Sport műsorait. Csatornánkat nagy (HD) felbontásban is sugározzuk.

Ecobika

Ecobika

Ecobika blogjában mindig találsz friss focitippeket, egyéb sportfogadással kapcsolatos híreket, más sportok tippjeit, híreit elemzéseket, oddsokat. Hol és mit érdemes fogadni? Milyen fogadásokat érdemes játszani? A legutóbbi focivb-n eltaláltuk a végső győztest! A sportfogadási blogban minden friss és ami legalább ennyire fontos, ingyenes, mert csak ötleteket adunk, biztos nyerőket soha. A filozófia: Ön dönt, mert mi csak segíteni tudunk a fogadási döntésben, akár úgy is, hogy Önnek elsőre meghökkentő, amit nálunk talál.

ESMTK

ESMTK

Az ESMTK nagy múltú egyesület, itt majdnem minden évben a feljutás a cél, vagy ha épp a második vonalban van az együttes, akkor a bennmaradás. Ebben az évben is megpróbáljuk a legjobb eredményt kihozni, de elnézve a Duna csoportba besorolt csapatok listáját, nem leszünk könnyű helyzetbe. Ősszel mindenesetre annyi pontot össze kell gyűjtenünk, hogy tavasszal versenyben legyünk a feljutásért.

Tuti menü